'Les tres germanes'

Un cas positiu per coronavirus dins de l’equip artístic de l’espectacle ‘Les tres germanes’ ha provocat la suspensió de l’obra. Ho ha anunciat en un comunicat el Teatre Lliure, que ha hagut de cancel·lar les funcions programades des del 7 de gener fins a l’última funció, el 17 de gener. L’espectacle, que dirigeix Julio Manrique, es va estrenar el 10 de desembre.

La decisió s’ha pres seguint els protocols interns del teatre i les mesures sanitàries per a la prevenció i el control de la covid-19 aprovades pel Procicat. Des del Lliure, expliquen, tots els equips artístics han estat objecte d’un seguiment periòdic, i és per aquest motiu que han pogut “detectar de forma ràpida una situació de risc i reaccionar de forma immediata”.

Alternativa per veure l’espectacle en línia

La resta d’activitats i representacions del Teatre Lliure no s’han vist afectades i es continuaran desenvolupant amb tota normalitat. De fet, tot i la cancel·lació de les funcions de ‘Les tres germanes’ en format presencial, el Lliure ofereix una alternativa per veure l’espectacle a través del Lliure online, enregistrat en alta qualitat.

L’entrada individual per accedir a l’espectacle en format en línia és de 7 euros, però també s’hi pot accedir amb la subscripció Butaca online, de 29 euros.