Entre la programació, hi ha concerts de grups com Mambo Jambo, que seran els encarregats de tancar el festival, el 3 de setembre. Pel que fa a la dansa, s’hi podrà veure, per exemple, un espectacle que combina música d’Andrea Motis amb la dansa contemporània de Martina i Núria Miró. I també la poesia hi tindrà un espai, amb l’actor Lluís Soler i el poema ‘El comte Arnau’, de Josep Maria de Sagarra. A més, amb l’objectiu de dissenyar una programació per a tots els públics, també pujarà a l’escenari el Mag Lari.

Es tracta d’un projecte pioner, que vol que la ciutat no quedi buida de propostes culturals en tot l’any. Per fer-ne possible la programació, hi han treballat conjuntament tres empreses, Mas i Mas, Focus i Bitò, amb el suport de l’Ajuntament. El consistori hi aporta 300.000 euros, destinats principalment al lloguer de l’espai i la infraestructura, i una petita part a publicitat. En concret, s’hi destinen diners provinents de la taxa turística, d’acord amb el que va anunciar l’Ajuntament el mes de desembre.

Tot i que es preveu que el públic sigui majoritàriament d’aquí, un altre dels objectius és acostar la cultura als visitants estrangers i fomentar així l’anomenat turisme de qualitat. A més, segons ha explicat el tinent d’alcalde de Cultura, Jaume Collboni, la intenció és que sigui un primer pas perquè altres equipaments de la ciutat puguin seguir el mateix camí.