Òscar Molina dirigeix al Teatre Gaudí ‘Sota la catifa’, un thriller en clau de comèdia que interpreten Jordi Cadellans, Ramon Godino, Óscar Jarque i Raül Tortosa. L’obra, en cartell fins al 17 de setembre, transcorre en un hotel on se celebra un congrés de detectius. En algunes funcions, l’obra estarà precedida d’un mini concert.

Dos guionistes de televisió solvents, Jordi Calafí i Alexis García, signen l’autoria de ‘Sota la catifa’, l’aposta del Teatre Gaudí pel que queda d’estiu. En un hotel on té lloc un congrés de detectius, el reputat doctor Medina, encarregat del discurs inaugural, no es presenta. Tres detectius, antics companys d’estudis, van a buscar-lo a l’habitació, però tampoc no hi és. De sobte, apareix sang sota la catifa i es destapen sospites a tort i a dret. Tothom amaga coses. Tots són sospitosos.

Moltes de les funcions de ‘Sota la catifa’ duen regal: un petit concert, abans de la comèdia, a càrrec del grup de rhythm-and-blues Malacara & Wilson Band, que ha compost algun tema pel muntatge.