XAVIER BALLAZ, associació Difusor "És un mur per on passa molta gent i és un projecte que està fet amb una vocació expositiva, de permenència de les peces i de controlar quin és el timming que aquestes obres estan exposades." KRAM, pintor muralista "És una representació de la vida al carrer i del que és realment Barcelona, que a priori és una cosa maca, però després no tant."

Arnau Gallery és un projecte que vol convertir el mur que tapa la part baixa del Teatre Arnau en una galeria d’art a l’aire lliure. Cada mes convidaran artistes perquè facin una intervenció a l’espai i aquesta vegada ha estat el torn de l’il·lustrador Kram i el tatuador Cisco KSL. En aquest cas han realitzat un mural que recull escenes urbanes de Barcelona representades a través de diversos animals.

Aquesta iniciativa l’impulsen Difusor, organitzadora del festival d’art urbà Open Walls Conference, i Subagora, responsable de l’espai web Street Art Barcelona. Volen donar visibilitat a l’art urbà contemporani i també donar suport a la plataforma Recuperem el Teatre Arnau, que vol reobrir l’equipament al barri.