La idea de la nova cúpula directiva és que l’Apolo ofereixi un teatre comercial amb capital 100 % privat per a tot tipus de públic. La cartellera estarà “marcada per la qualitat, les produccions pròpies i una programació d’entreteniment a l’estil dels grans teatres europeus“. Hi haurà una gran diversitat d’espectacles: musicals, concerts, sessions familiars i, fins i tot, golfes.

L’objectiu és que el teatre pugui estar a l’altura dels que es poden trobar a ciutats com Londres o París. Per aquest motiu, està previst que gradualment se’n vagi augmentant la franja horària d’obertura. De la mateixa manera, s’espera que a principis de l’any vinent el teatre obri cada dia de la setmana. Els dilluns i els dimarts estaran dedicats a les actuacions musicals, els divendres i dissabtes hi haurà sessions golfes, i el cap de setmana hi haurà programades obres teatrals familiars.

La intenció de la gestora Ethika Global Entertainment és recuperar el prestigi teatral que havia tingut el Paral·lel, i creuen que aquesta és una aposta ferma per impulsar un dels teatres més emblemàtics de l’avinguda. Per això, conviden la resta de locals de la zona que també reforcin la programació perquè Barcelona pugui ser un referent en l’àmbit europeu. Perseguint aquesta meta, el Teatre Apolo canviarà la façana per una de més moderna, amb una gran pantalla.

Pel que fa a l’actuació d’estrena de la temporada, “…Y no quedará ninguno“, és una adaptació de la novel·la més venuda d’Agatha Christie “10 negrets”. Es tracta d’una versió inèdita a l’estat espanyol, creada pel dramaturg italià Gianluca Ramazzoti, que també n’és el productor, i Reguant. Entre l’elenc d’actors que hi participaran hi ha noms com Pep Munné, Ivan Miño, Cata Munar i Julia Creus. La part musical de l’obra anirà a càrrec del músic i compositor Pep Sala i la directora artística serà Anna Domingo. L’estrena serà el 9 d’octubre.

Tot seguit, la direcció del teatre ha explicat que hi ha prevista l’estrena d’un gran musical que disposa d’un pressupost de 400.000 euros. Tot i no haver donat gaire més informació, el que sí que han confirmat és que hi actuarà la cantant Gisela.

Escolta aquí l’entrevista a Ricard Reguant al programa ‘La tarda de Barcelona’, de betevé91fm: