Jordi Raich i Oriol Valls van obrir la petita botiga al costat del carrer dels Tallers el maig de l’any 1992. Després de 20 anys al barri del Raval de Barcelona i d’erigir-se com un referent en el seu àmbit, la crisi els ha obligat a tancar CD.Drome ho van anunciar el 2 de gener però la tempesta ve de lluny: el maig de 2010 ja van haver de clausurar la sucursal que havien obert a Madrid. La crisi global, sumada a l’augment de les descàrregues de música il·legals, “ha fet caure les vendes a la meitat en 10 anys”, explica el coopropietari de la botiga, Jordi Raich.

A la nota, amb el títol “Se acabó”, especificaven: “Lamentem anunciar-vos que CD.Drome tancarà definitivament les portes durant aquest mes de gener. […] Aprofitem la nota per agrair a clients, amics i col·laboradors el suport tan proper que hem sentit durant aquests 20 anys.” Al llarg del mes, a la botiga, s’hi poden trobar múltiples ofertes i descomptes, i CD de fins a un euro.

En el futur, els propietaris continuaran treballant en la CD.Drome Agencia, un projecte paral·lel que es dedica a produir continguts musicals per a empreses com ara films musicals per a hotels i restaurants o assessorament per a marques.