Taller de Músics

(ACN) El Taller de Músics celebrarà finalment aquest setembre la vuitena edició del Festival Talent, protagonitzat per alumnes que han passat per les seves aules. El festival es va ajornar el mes de juny per la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus.

La cita serà del 3 al 23 de setembre amb una trentena de concerts, el doble de l’habitual. Com a novetat, aquest 2020 el festival, que històricament es realitzava només a la ciutat de Barcelona, s’obre a diferents poblacions de la demarcació de Barcelona.

Així, a més del Taller de Músics 24, el Casal de Barri Can Portabella, l’espai Calàbria 66 i l’Ateneu l’Harmonia, se sumaran al cicle L’Istiu, de Sant Sadurní d’Anoia; el Teatre Principal d’Arenys de Mar; la Nova Jazz Cava de Terrassa, i la sala Voilà!, de Manresa.

Els protagonistes del festival són músics joves, alumnes i exalumnes del Taller de Músics, amb les seves respectives formacions, com ara Lídia Garcia amb el Quinteto Hachero o Valentín Rodríguez i el seu projecte T(V)io – New Standards.

Tots els concerts del Festival Talent seran gratuïts, amb reserva prèvia.