És un mapa o una obra abstracte sense sentit? Aquesta jove escultora ens ho fa qüestionar a partir d'una construcció amb materials com fustes tacades i plàstics. Propostes innovadores, transgressores i poc convencionals. Aquesta és l'essència d'"Stripart", una exposició que serveix molts artistes novells com a punt de partida. KIKA MORAGUES, participant "Jo crec que és una de les oportunitats més importants que existeixen aquí, d'artistes joves, d'artistes que estan començant." També ho és, així ho assegura, per a aquest creador de performances, que prepara l'espectacle que duu a terme durant la mostra. Vol fer reflexionar l'espectador sobre com la bombolla immobiliària i el consumisme condicionen el nostre comportament. ISI SOLVIL, participant "A través del que és la cultura de la construcció per la construcció i dels diners pels diners, ens han arribat a enterrar el nostre jo terrenal, el més natural. " A més d'ajudar-los a fer el primer pas, pels organitzadors la mostra té un altre objectiu ben clar. PATRICIA CAMPOS, directora Centre Cívic Guinardó "Intentar que la obra no sólo se quede aquí, que la gente la pueda ver, sino colaborar con otros espacios de la ciudad para que la obra empiece a moverse por diferentes circuitos de exposición de Barcelona." I hi ha joves artistes que estan disposats a tot per tal de fer arribar el seu missatge i les creacions que fan al gran públic.

Propostes innovadores, transgressores i poc convencionals omplen aquests dies, fins al 19 de juliol, els espais del Centre Cívic Guinardó. Són les obres de més d’un centenar de creadors novells que participen a “Stripart” amb disciplines artístiques ben diverses: dibuix, il·lustració, gravat, collage, serigrafia, curtmetratge, documental, fotografia, pintura, escultura, videoart, instal·lacions, música i nous llenguatges del cos.

“Stripart” serveix de punt a partida a molts joves artistes que necessiten una plataforma per tal de fer arribar el seu missatge i les creacions que fan al gran públic. A més d’ajudar-los a fer el primer pas, la mostra vol promoure la col·laboració dels artistes amb altres espais de la ciutat, perquè la seva obra comenci a bellugar-se pels circuits d’exposició de Barcelona.