Sting ha ofert aquest dimarts a la nit un concert que ha pivotat entre la nostàlgia del seu passat amb The Police i alguns dels temes nous que ha compost per al darrer treball. Davant de gairebé 5.000 persones, el músic ha iniciat a la ciutat el tram europeu de la seva gira per presentar “57th and 9th”, un disc que ja ha recorregut els Estats Units. Les primeres cançons a sonar han estat les inoblidables ‘Synchroncity’ i ‘Spirits in the material world’, temes del llegendari grup britànic.

Aquest dimarts Sting ha estat el rei de la nit barcelonina. Tot i que el nom de la gira coincideix amb el seu nou àlbum, “57th and 9th”, d’aquest disc n’ha interpretat pocs temes: ‘One fine day’, ‘Down, down, down’, ‘Pretty young soldier’ i ‘Petrol head’. De fet, la cita ha estat una vertadera tornada a l’etapa del músic en el llegendari i desaparegut grup The Police.

L’esperit del rock ha planat aquest dimarts a la nit sobre el Sant Jordi Club. Sting, als 66 anys, s’ha mostrat en plena forma i amb el seu habitual carisma davant de gairebé 5.000 persones. Els moments més àlgids del concert els van aconseguir cançons com ‘Message in a bottle’, ‘Walking on the Moon’, ‘So lonely’, ‘Roxanne’, ‘Next to you’ i ‘Every breath you take’, mítiques de The Police.