Una de les sales de concerts més emblemàtiques de l’estat i la principal d’aforament mitjà de la ciutat recupera la música en viu després d’una llarga espera de prop de 20 mesos. Stay Homas han esgotat les entrades en l’inici del Cruïlla de Tardor a la Razzmatazz. Però amb 1.600 persones, no amb les 2.200 que hi cabrien. “La Generalitat ha decidit limitar l’aforament al 80 % dues setmanes més. No entenem per què som l’únic sector de la cultura que encara no estem al 100 %. Més, quan demanem a tothom acreditar vacunació”, comenta el gerent de la sala, Lluís Torrents.

Els 1.600 assistents han passat per un doble filtre, el de validació de l’entrada i el previ de presentació de passaport de la covid o, en el seu defecte, prova negativa del test PCR (màxim 72 hores d’antiguitat) o d’antígens (màxim 48 hores). Força gent ho ha fet amb antelació, motiu pel qual no hi ha hagut problemes d’accés.

Stay Homas enceta el Cruïlla de Tardor

Ironies del destí, ha encetat la recuperació de la música en viu a Razzmatazz el grup que va elevar-se en la pandèmia, Stay Homas. Ho ha fet en substitució de Mala Rodríguez, el concert de la qual es va haver de cancel·lar per motius aliens al festival. “Stay Homas ha estat el grup del darrer any i mig. És fantàstic inaugurar amb ells”, afirma el director del Cruïlla de Tardor.

Stay Homas ja tenen disc al mercat, ‘Agua’ (Sony) i, des de la primavera, no han parat de fer actuacions en nombrosos festivals. El trio original (Klaus Stoink, Guillem Boltó i Rai Benet) ha actuat en format de quintet.