(ACN) Sopa de Cabra ha fet embogir aquest dissabte el Palau Sant Jordi de Barcelona en el concert que posava punt final a la gira del 30 aniversari del disc “Ben endins”. El grup ha desplegat un repertori farcit de temes coneguts davant un públic molt entregat que no ha parat de cantar i ballar. Els gironins han esgotat totes les entrades.

Els Amics de les Arts o Els Catarres actuen amb Sopa de Cabra

Amb el seu ja conegut crit: “Bona nit, malparits!” el vocalista de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, ha donat la benvinguda als assistents del Palau Sant Jordi. Durant més de dues hores el grup ha repassat els seus temes més icònics. Ho han fet acompanyats d’artistes com Els Amics de les Arts, Els Catarres, Joan Dausà o Suu, amb qui han tocat grans himnes de la seva carrera musical com ‘Mai trobaràs’, ‘El boig de la ciutat’ o ‘Si et quedes amb mi’.

Públic de totes les edats i completament entregat

‘Tot queda igual’ ha estat l’escollida per començar, seguida de ‘Bloquejats’ i ‘Blujins rock’. L’alegria s’ha desfermat amb ‘Mai trobaràs’, que han interpretat amb en Guillem de Buhos i The Tyets. A partir d’allà, cada tema ha estat ovacionat amb aplaudiments i també cantat a ple pulmó per gent de totes les edats. Aquells que estaven a la pista, saltant ­i els que estaven situats a la grada, pràcticament tot el concert de peu dret.

concert Sopa Cabra

‘L’Empordà’ tanca el concert

‘L’Empordà’ ha sonat per partida doble, una vegada durant el recital i una segona per tancar el concert, interpretada amb la resta de col·laboradors. Entre tema i tema, Quintana ha anat fent petites introduccions, acompanyades en algun cas de diversos missatges. El principal: l’alegria de tornar al Sant Jordi. En altres moments, el cantant de la formació ha aprofitat per reivindicar l’amor, algunes lluites socials i també ha tingut un record “per a aquells que ja no hi són”.

“Estem molt contents, ens acompanyeu vosaltres i estem en bona companyia, això d’avui durarà sempre”
Gerard Quintana, vocalista de Sopa de Cabra

“Ben endins” el disc de pop rock en català més venut

El 10 de maig de 2021 Sopa de Cabra va començar la celebració dels 30 anys del “Ben endins”, el disc de pop rock en català més venut de la història. Per homenatjar aquest treball el grup ha dut a terme una sèrie d’accions commemoratives: una reedició física en doble vinil i doble CD de l’àlbum amb temes inèdits, versions corals de tres clàssics del disc i una extensa gira que aquest dissabte ha acabat a la capital catalana.