Tres mesos abans del festival l’organització del Sónar ha presentat quasi el cartell al complet d’aquesta edició. Un dels plats forts d’aquestes 60 incorporacions que s’han conegut aquest dimarts és el concert de Chic Feat, que farà ballar el públic amb la música disco de tota la vida. El líder de la banda Nile Rodgers torna a la primera plana musical després de participar en el tema d’èxit de Daft Punk ‘Get Lucky’. Rodgers tornarà a trepitjar el festival vuit anys després.

La barreja de pop, electrònica i soul vindrà de mans de les cantants nòrdiques, com Neneh Cherry i Lykke Li. Aquesta última, és coneguda entre d’altres pel seu famós single ‘I follow rivers’, que també es pot sentir com a banda sonora a la pel·lícula ‘La vida d’Adèle’.

A l’edició d’enguany s’han programat diverses sessions d’experiències digitals i immersives a mans de Audion amb un xou de techno i Daito Manabe, un espectacle amb mapatge de vídeo i dansa contemporània alhora. Fa uns dies la direcció del festival ja es va anunciar una nova experiència sonora amb l’espai Despacio, al Sónar de Dia. Un nou escenari amb 2manydj’s i LCD Soundsystem al capdavant.

Fa 10 anys que Red Bull Music Academy col·labora amb el festival amb l’escenari del Sónar Dôme. Diuen que Dâm Funk és el rei del Boggi i de la música electrofunk. L’artista serà una de les estrelles convidades en aquest espai. 

Fa setmanes l’organització ja va anunciar els caps de cartell del festival encapçalats per Massive Attack, Yelle, Pretty Ligths, DJ Harvey, entre d’altres. Segons la direcció encara queden alguns noms per anunciar.