Tres espectacles de 20 minuts es repeteixen durant dues hores en tres escenaris diferents de la Nau Bostik. El Soma, que pren el nom de la novel·la ‘Un món feliç’ d’Aldous Huxley, vol abastar disciplines tan diverses com la performance, la dansa o el teatre d’objectes. De moment, té programa per als mesos de juny i juliol. Tindrà lloc a l’espai de Sant Andreu un cop al mes durant dos dies.

El Soma, que no és exactament un festival, proposa un itinerari de tres espectacles breus, tot i que hi ha opció de veure’n tan sols un o dos. El preu és gairebé simbòlic: cinc euros per un muntatge, nou per dos i 12 pels tres.  La idea és que el Soma sigui una plataforma per a companyies que no troben fàcilment espai on mostrar els seus treballs.

El programa, que aquesta primera vegada s’exhibeix els dies 10 i 11 de  maig, canviarà cada mes; ja estan escollides les companyies i espectacles per als mesos de juny i juliol. Són muntatges breus, de 20 minuts, que es van repetint entre les 20 h i les 22 h en les diferents sales de la Nau Bostik. En aquesta edició inaugural han presentat treballs Lukan (‘Shadows’), Pilar Rodríguez Catón (‘Breast ripper’) i Hermanos Picohueso (‘Fàbrica de pell’).