La coreògrafa Sol Picó torna a acostar l’expressió corporal als barcelonins amb l’espectacle ‘Dancing with frogs’, que es podrà veure al Mercat de les Flors. Després de l’èxit de ‘We woman’, en què explorava la condició de dona des de cultures i maneres de fer molt diferents, l’artista vol endinsar-se ara en el món de l’home. Per fer-ho, disposa de set ballarins a l’escenari que exploraran la masculinitat actual.

Primer va aprofundir en la manera de viure i de ser de les dones arreu del món. Ara ho fa amb els homes. La masculinitat que, segons diu, viu en un excés actualment, és un dels pilars d’aquest espectacle. Aprofundeix en la mentalitat, les accions, les pors o les relacions que estableixen els homes en la societat actual.

La implicació, el seu segell

Ella mateixa s’implica en tots els espectacles i intenta extreure’n el màxim d’informació possible. En aquest cas no ha estat menys, tot i explorar la masculinitat. Segons explica, ella també ha analitzat la seva part masculina i l’ha experimentat i provat per donar-ne la seva pròpia visió durant l’espectacle.

L’equip

Picó ha comptat amb l’ajuda de Carlos Fernández, per la coreografia, i de Marta Galan, per la dramatúrgia. La música va a càrrec de Pere Jou. El vestuari l’ha dissenyat Valèria Civil i l’escultura d’escena Nico Nubiola. 

L’espectacle es podrà veure del 2 al 5 de novembre al Mercat de les Flors.  El dissabte, una hora abans de la funció, hi haurà una sessió d’introducció a la representació.