La rutina habitual de l’escriptora és agafar la línia de bus 45 i, un cop a dins, treure el mòbil. La Marta aprofita el trajecte en transport públic per escriure, amb el seu telèfon com a eina principal de treball. Aprofita la tranquil·litat del viatge en autobús per reflexionar i deixar anar la seva imaginació per escriure. Un dia va començar a crear poemes de 160 caràcters, lleugerament eròtics, amb la intenció d’enviar-los a amics seus.

Aquests missatges van circular primer a través del telèfon i després es van publicar en un primer llibre sense il·lustracions. Però el projecte va continuar creixent i, a través d’una iniciativa interactiva, fins a 32 creatius visuals n’han il·lustrat els poemes. Un d’ells és la Lola Ballbé, pintora i professora de l’escola d’art Davinci.

Les il·lustracions s’han exposat a diferents espais, com la mateixa escola Davinci. Finalment, tot aquest treball s’ha concretat en la publicació d’un nou llibre gràcies al finançament aconseguit a la plataforma web Verkami. ‘Sexe Mòbil Singular, SMS il·lustrat’ és el resultat d’aquesta aventura pluridisciplinar.