(ACN) Sílvia Pérez Cruz ha presentat aquest divendres a la nit al Gran Teatre del Liceu el seu darrer disc ‘Farsa (género imposible)’. A diferència d’altres concerts, aquest cop la palafrugellenca ha estat acompanyada en directe per la seva banda, Farsa Circus Band. Així, a més de la cantant, han pujat a l’escenari Marco Mezquida, al piano; Aleix Tobias, a la percussió; Publio Delgado, a la guitarra; Bori Alberto, al contrabaix i Carlos Montfort, al violí: “El que més celebro és poder fer música amb la gent que estimo”, ha dit la cantant en començar.

Les entrades pel concert, emmarcat dins del 52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, estaven exhaurides des de feia setmanes. El concert ha arrencat amb ‘Plumita’, que pertany al seu darrer disc. L’han seguida ‘Todas las madres del mundo’ i ‘Fatherless’. Sobre el seu últim treball, Pérez Cruz ha explicat que va compondre les cançons “dialogant amb altres disciplines artístiques”. Així mateix, ha assegurat que amb el títol, ‘Farsa (genero imposible)’, pretén transmetre “la fortalesa que solem mostrar i la fragilitat que ens defineix”. L’artista ha recordat que la presentació d’aquest disc estava prevista fa un any, però es va haver d’ajornar per la pandèmia. Amb tot, ha celebrat poder tornar a tocar en directe.

52ª edició del Voll-Damm Festival de Jazz

Amb el concert al Liceu, Sílvia Pérez Cruz ha posat el punt final al retrat d’artista que li ha dedicat el Voll-Damm Festival de Jazz d’enguany. Així, la cantant ha estat una de les propostes destacades de la 52a edició del certamen i, a banda del concert del Liceu, en va oferir un al Palau de la Música al gener i dos a la Sala Barts a l’abril, tots amb les entrades exhaurides.