El Grec 2022 Festival de Barcelona ha tancat la programació d’enguany, però encara es poden continuar veient alguns espectacles durant la primera quinzena d’agost. És el cas de la proposta de Sílvia Pérez Cruz, ‘Género Imposible’, que aquest diumenge gairebé ha omplert el teatre Romea en la seva tercera representació.

L’artista s’expressa “en plenitud” en un directe que beu de tot l’aprenentatge que ha viscut fins ara. “És com si poguéssiu entrar dins el meu imaginari, entrar dins el meu cap i poder-me expressar més enllà del so”, explica la compositora.

“Tocar dins una caseta”

Dansa, teatre, cinema o poesia són algunes de les disciplines que s’han creuat en la trajectòria de Sílvia Pérez Cruz. D’aquestes experiències va editar el disc ‘Farsa (Género Imposible)‘. Un disc que representa aquests dies en format escènic en la qual participa un equip d’artistes procedents de diversos camps: la ballarina Elena Córdoba; el dramaturg, actor i poeta Pablo Messiez; els escenògrafs Sílvia Delagneau i Max Glaenzel, el pintor, il·luminador i poeta Carlos Marquerie; l’enginyer de so i creador d’espais sonors Juan Casanovas, o la dissenyadora de vestuari Cecilia Molano, entre altres.

El resultat és un diàleg entre diferents disciplines artístiques. “A partir del meu gest, de la meva veu, tocant instruments, pensant els colors de cada cançó, he creat aquest somni que sempre havia volgut fer: tocar dins una caseta“. Un projecte creat abans del confinament, que es va presentar l’any passat al Grec Festival de Barcelona i enguany torna a repetir en set sessions fins al 6 d’agost.