La cantant colombiana Shakira ha complagut el seu sogre i pare de Gerard Piqué en el segon concert de la gira mundial El Dorado, que es va fer al Palau Sant Jordi aquest dissabte passat. L’artista ha interpretat el ‘Boig per tu’, del cantant de Sau Carles Sabaté. Aquesta és l’única melodia que Shakira canta en català. La cançó va emocionar els assistents.

El públic s’ha rendit a l’estrella colombiana. En el segon concert que ha ofert a Barcelona per presentar el seu darrer treball, “El Dorado”, ha sorprès els fans i també la seva família. Un dels protagonistes ha estat Joan Piqué, pare del defensa del Barça. L’artista ha confessat enmig del xou que tocaria aquesta balada “a petició del seu sogre”. Shakira ha reconegut que no l’havien assajada: “No sé com sortirà perquè no l’hem assajada”. El vídeo que ha penjat la cantant a les xarxes socials ja suma durant les primeres hores 660.000 visualitzacions. Aquest és l’únic tema que Shakira canta en català. En l’últim disc sí que hi una peça, ‘Amarillo’, en la qual torna a fer una picada d’ullet al català amb la paraula ‘t’estimo’. La versió ‘Boig per tu’ es pot escoltar en una edició especial de l’àlbum “Shakira”, editat l’any 2014.

Shakira concert Palau Sant Jordi

Dedicació també als fills i a la seva parella

Durant el concert, la popular cantant va tenir unes paraules dedicades a la seva família. Es va dirigir als seus fills i també a Piqué, que estaven gaudint del concert a primera fila. “Gràcies a aquesta terra  per donar-me aquests fills”. Una dedicatòria que ha volgut compartir a través d’un vídeo amb els seus fans a les xarxes socials.