Shakira visitarà avui Barcelona per actuar al Palau Sant Jordi i presentar l’anunci de Nadal de Freixenet. Fa més d’un mes que les entrades per al concert de la cantant colombiana estan exhaurides.

Shakira visitarà Barcelona per tercera vegada aquest any. La cantant colombiana actuarà al Palau Sant Jordi amb les cançons del seu últim treball, ‘Sale el sol’. L’esperaran 18.000 fans, el total de l’aforament previst.

A més del concert, Shakira també visitarà la ciutat per presentar l’anunci de Nadal de Freixenet. Així s’estrena com a bombolla de la coneguda marca de cava. A canvi, Freixenet destinarà 500.000 euros a la fundació Pies descalzos, impulsada per la cantant.

Bus especial per veure Shakira

Per facilitar l’accés  al concert de Shakira, Transports Metropolitans (TMB) ha habilitat un autobús especial. El bus connectarà la plaça d’Espanya i el Palau Sant Jordi des de les 19.30 h fins a les 00.30 h. En aquest bus, seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Segons TMB, la millor manera d’arribar fins el Palau Sant Jordi és el transport públic amb dues possibilitats: estació de Paral·lel (L2 i L3) + Funicular de Montjuïc o estació Espanya (L1 i L3) + servei especial d’autobús. S’ha de recordar, però, que el servei de metro s’acaba a la mitjanit.