Pels volts de les dues del migdia s’ha anunciat que Richie Hawtin oferia un concert a les 17 h al Mercat de la Boqueria, un escenari on ja va actuar l’any passat. El prestigiós DJ ha ofert una sessió gratuïta al bell mig de la ciutat, en el marc del festival Sónar. Sembla que convocar concerts de forma inesperada s’està posant de moda en els festivals barcelonins. De fet, fa unes setmanes, Wilco va oferir un concert sorpresa en una botiga de discos de la ciutat.

Amb la sessió d’aquesta tarda el DJ canadenc ha aconseguit omplir la plaça de gom a gom. Més d’un miler de persones han anat a la plaça on estava programada l’actuació de Richie Hawtin, que ha començat 15 minuts més tard del previst. La música que ha sonat a la zona no només ha aplegat fans que s’han apropat expressament a gaudir de la sessió, sinó també molts turistes que han estat atrets per la música i per un escenari curiós i poc habitual. Molts han vist també el concert des dels seus balcons.

Richie Hawtin és un dels artistes de música electrònica més coneguts del món, i un incondicional del festival Sónar. La carrera de Hawtin, de més de 20 anys, ha estat estretament vinculada a l’escena techno nord-americana i ha evolucionat cap a un estil més minimalista i experimental. Hawtin també és productor i propietari de diversos segells discogràfics.