Una model caçafortunes amb aires de diva i un futbolista poc espavilat parteixen peres. Una història que sovint podem llegir a la premsa rosa, en aquest cas inspirada en personatges reals. JUAN FRENDSA i AIDA FLIX, actors "És com el Sergio Ramos. Ell vol quedar bé, però no queda bé. Diu alguna cosa per afinar i la caga més. Ella està inspirada en Sònia Monroy." La jove parella recorre a un exmatrimoni d'advocats per aconseguir el divorci. L'atzar els ajunta de nou i tornen els fantasmes del passat. "Recordo perfectament com era practicar el sexe amb tu. Era com veure una pel·lícula que ja has vist mil vegades." La disposició de les cadires del renovat Teatre Gaudí fa que els espectadors rodegin els actors. Tota una aventura dalt de l'escenari. NÚRIA HOSTA i ÒSCAR MAS, actors "Quan vaig veure que el teatre era a quatre bandes em volia escapar, em volia retirar perquè no ho havia fet mai. On t'amagues aquí?" 'Divorci' es va estrenar a principis d'any al Brasil amb una bona acollida del públic. Ara, el director Miquel Murga espera encomanar l'èxit a Catalunya. MIQUEL MURGA, director de 'Divorci' "Hi ha un estrany poder de revenja que fa que un llapis, una llibreta o un llibre sigui punt de conflicte. Allò que sembla que no tingui importància acaba sent un gran drama per la separació." L'obra es diu 'Divorci'. Premonitori o no, moltes parelles s'han atrevit a venir. Es podrà veure fins passat festes de Nadal amb opció a pròrroga.

El Teatre Gaudí ha estrenat ‘Divorci’, una comèdia escrita per Franz Kepler que ha tingut molt bona acollida al Brasil i que ara el director Miquel Murga ha adaptat per portar-la a casa nostra. El repartiment combina experiència de llarg recorregut, representada per Núria Hosta i Òscar Mas, i joventut, encarnada per Aida Flix i Juan Frendsa. Dos dels personatges estan inspirats en el futbolista Sergio Ramos i la model Sonia Monroy.

L’obra narra la història d’una model caçafortunes amb aires de diva i un futbolista poc espavilat que parteixen peres, una història que sovint podem llegir a la premsa rosa. L’atzar fa que la jove parella recorri a un exmatrimoni d’advocats per aconseguir el divorci, que es retroben arran del cas. El director de l’adaptació de ‘Divorci’, Miquel Murga, explica que les separacions tenen moments còmics i generen despropòsits: “Apareix un estrany poder de revenja que provoca que qualsevol fet sigui motiu de conflicte, a vegades, coses sense importància es converteixen en un drama.”

La disposició de les cadires del renovat Teatre Gaudí fa que els espectadors rodegin els actors. Això representa tot un repte per als intèrprets, ja que sempre donen l’esquena a algú. “Quan vaig veure que el teatre era a quatre bandes em volia escapar perquè no m’hi havia trobat mai”, explica l’actriu Núria Hosta. L’obra es podrà veure de dijous a diumenge fins passat Nadal amb opció a pròrroga.