SERGI VICENTE, director de BTV i de Barcelona FM: "Nosaltres, ara mateix tenim televisió, ràdio i web i perquè no anirem explorant altres finestres que puguin sortir. Ja estem treballant amb xarxes socials i tot això va convergint. Arribarà un moment en què, és la conclusió que volia dir, no sabrem què és ràdio, televisió o web perquè al final el que serà important és que vull consultar una informació, uns continguts, un programa i me'l presentaran de maneres diferents i podré accedir-hi des d'on vulgui. Aquesta és la conclusió. El que sí que volem des d'aquí és ser molt atrevits. El nostre mitjà de televisió, ja sigui Barcelona FM, com BTV, és a dir, nosaltres com a mitjà, tenim la mida prou gran com per fer coses interessants i prou petita com perquè no sigui massa feixuc aquesta qüestió d'afrontar els canvis. Amb això la meva voluntat és recuperar l'atreviment de provar coses, encara que ho fem malament, encara que ens surti malament. Si no ho provem no ho sabrem, això és clar."

El ‘BTV notícies matí’ ha deixat els últims minuts de l’informatiu el seu plató per traslladar-se als estudis de ràdio de Barcelona FM i entrevistar el director de la cadena, Sergi Vicente. El canvi de plató s’ha fet per “dedicar d’una manera especial” el Dia Mundial de la Ràdio. Vicente, que fa poc menys de dos mesos que està al capdavant del mitjà, ha destacat la voluntat de la direcció és “recuperar l’atreviment de provar coses encara que ens surti malament” i que BTV té la mida perfecta: “prou gran com per fer coses interessants i prou petita com perquè no sigui massa feixuc aquesta qüestió d’afrontar els canvis”.

Vicente ha destacat la introducció de nous formats que se sumaran a l’oferta de televisió de ràdio i web a l’hora de presentar els continguts. Vicente considera que els formats tradicionals i els més nous convergiran de tal manera que “al final no sabrem que és ràdio, televisió o web”. Segons ell, es prioritzaran consultar de forma immediata els continguts que es presentaran en diferents formats i es podran consultats “des d’on vulgui”.