Poc podia imaginar-se la jove Angelina Belova, de 16 anys, que un conte que va escriure al gener sortiria al carrer per Sant Jordi. Dues editorials es van interessar pel relat ‘Ser diferente’, per bé que finalment és ExLibric qui el publica.

Nascuda a Rússia però resident a Barcelona des que tenia mesos, l’Angelina és estudiant de batxillerat i una gran lectora. Confessa que voldria ser escriptora. Els dibuixos del conte també són seus. “Des de petita m’ha agradat dibuixar i fer manualitats”, comenta.

Calíope, la diferent

La protagonista de ‘Ser diferente’ és la Calíope, una alienígena que aterra a Barcelona i comprova les actituds de la gent envers la diferència. Ella és de color lila i té molt de pèl. “A l’escola se’n riuen i, a més, no entén la llengua. Però s’empesca una obra de teatre per demostrar que ser diferent és poder ser un mateix”, explica l’autora.

Sant Jordi és un dia especial per a ella, però aquest cop ho és més. “Faré una cosa casolana. Muntaré una paradeta sota casa per si algú vol comprar el conte”, assegura.