LLUÍS JOANET, Colla Humorística de Sant Gervasi "Un pastisser de Gràcia, que la seva filla es va posar malalta, va anar a demanar perquè es curés la seva filla, a l'ermita de Sant Medir que està a l'entrada de Sant Cugat. I aleshores, com que la filla es va curar, ell va tornar cap a la pastisseria, llençant caramels, anava dalt del cavall... i llençava caramels a tots els nens i nenes que estaven pel carrer. I va prometre que si la filla es curava ho faria tots els anys".

Les colles Agrupació Bonanova, Humorística de Sant Medir, Nova de Sant Medir de Sarrià, Antiga de Sant MedirJovenívola de Sant Medir han fet ploure 5.000 quilos de caramels pels carrers de Sarrià, les Tres Torres, Sant Gervasi – Galvany, Sant Gervasi – la Bonanova i el Putxet i el Farró. Els veïns han sortit ben preparats, amb bosses, paraigües del revés i, fins i tot, davantals per caçar tants dolços com han pogut.

Després de la benedicció i la recepció institucional a la plaça del Consell de la Vila de Sarrià, les colles han assistit a la missa en honor a Sant Medir a l’esplanada del Miracle de l’Ermita, a Sant Cugat, com ja és tradició. La pluja de caramels s’ha repetit als carrers de Sarrià – Sant Gervasi a partir de les 18 h.

Les colles sarrianenques desfilen conjuntament amb les altres agrupacions de la ciutat aquest dijous a partir de les 20 h en la cercavila que arrenca als carrers de Sant Salvador i l’Escorial, a la Vila de Gràcia. Totes es reuniran de nou diumenge que ve, 6 de març, per recórrer el barri de la Bordeta.