La desfilada de Sant Medir ha tornat aquest dimarts als principals carrers de la Vila de Gràcia, coincidint amb l’edició número 190 d’aquesta tradició, carregada de tones de caramels i llaminadures que s’han llançat al públic des de les carrosses, carruatges i camions. Coincidint amb l’efemèride, una de les colles participants ha celebrat, enguany, el 50è aniversari: es tracta de la colla Els Tivats, que ha participat en la desfilada amb vehicles d’època.

Més de 2.000 persones s’han mobilitzat: 24 colles, 1.000 romeus i romeves, 350 músics, 40 camions, 62 persones que han conduit carros i camions. A banda, també hi han participat 180 cavalls i 21 carros.

Tot i que aquesta festivitat té molt arrelament a la Vila de Gràcia, els barris de Sarrià i Sant Gervasi també l’han celebrat aquest dimarts, i divendres hi ha prevista una altra desfilada al barri de la Bordeta. Enguany s’han repartit 40 tones de caramels i llaminadures., que novament, han deixat la tradicional imatge de persones recollint-los amb paraigües oberts i a l’inrevés, com si d’una ,mena de cistells gegants es tractés.