El festival de petit format Sant Martí de Circ arriba aquest cap de setmana a la ciutat. En aquesta edició, s’hi poden veure fins a quatre espectacles, un d’itinerant i un de cabaret, i s’han ampliat els tallers de circ, en els quals els més menuts tenen l’oportunitat de conèixer diferents disciplines circenses, com els malabars o l’equilibrisme.

Sant Martí de Circ pretén promoure i donar a conèixer aquesta activitat, en concret les que es fan a Catalunya, i deixar enrere el vincle del circ amb els animals i les carpes, segons destaca l’organització. A més, també pretén establir lligams amb el barri del Besòs, el Maresme i les seves entitats.

El festival Sant Martí de Circ arriba aquest any a la seva segona edició, precedit d’una “primera edició d’èxit”, en la qual van assistir 2.500 persones de públic. Per aquest motiu, l’organització espera igualar, com a mínim, la xifra del 2017.

La trobada s’emmarca en el programa d’activitats d’estiu al barri del Besòs i el Maresme, i compta amb l’aportació econòmica del Pla de barris de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).