Aquesta muntanya de llibres ja espera nou propietari el dia de Sant Jordi. D'aquesta taula, aniran al seu amagatall, un a cadascun dels 73 barris de la ciutat. A les 11 del matí començarà el joc, el Barri&Llibre de BTV. "Vam pensar que un joc de pistes que porti a la gent que té ganes de divertir-se al seu barri o a un altre barri de Barcelona, deslocalitzar una mica Sant Jordi, tant, tant, tant del centre de Barcelona ens va semblar un element lúdic, divertit i que els ciutadans s'ho passarien bé jugant amb nosaltres." Qui vulgui jugar s'ha de connectar el dia de Sant Jordi a aquest web: 3 ve dobles btv.cat/sant jordi. Aquí s'hi publicaran les pistes, una per barri i sempre relacionades amb el món de la literatura. Obligaran el participant a identificar i dirigir-se a un indret per descobrir-ne la resposta. Aquesta els permetrà accedir, introduint-la al mateix web, a una segona pista, que ja els durà a la ubicació definitiva del llibre. El primer que el troba se'l queda. "El joc no acaba aquí. A l'interior del llibre hi haurà unes instruccions. Bàsicament, expliquen que els guanyadors que es facin un selfie i l'etiquetin correctament a twitter podran participar d'un sorteig amb premis força llaminers." S'entregaran aquí, a la plaça de Catalunya, on BTV tindrà un plató des d'on se seguirà el minut a minut de la gimcana i s'hi faran actuacions en directe.

Barri&Llibre és el joc que BTV està preparant per fer que aquest Sant Jordi tot Barcelona respiri literatura. Es tractarà de trobar 73 llibres amagats als 73 barris oficials de la ciutat a partir de les pistes que s’aniran facilitant. A banda de poder-se’ls quedar se sortejaran molts altres premis. L’etiqueta #SantJordiBTV permetrà fer-ne seguiment a les xarxes socials.

Barri&Llibre és la nova proposta de BTV. Es tracta d’un joc en què la televisió local de la ciutat vol fer partícip la ciutadania, i que tindrà lloc als barris, a internet i a les xarxes socials. Qui hi participi haurà de buscar llibres amagats en carrers, places, botigues, fonts, llibreries, parcs, monuments i biblioteques.

L’equip de Barri&Llibre amagarà 73 llibres -un per cadascun dels 73 barris de la ciutat-, que els més intrèpids podran començar a cercar a partir de les 11 h del dia de Sant Jordi, quan es publiquin al web btv.cat/santjordi les primeres 73 pistes.

El desenvolupament del joc es podrà seguir al www.btvnoticies.cat i també a través dels perfils socials de BTV a Twitter, Facebook i Instagram amb l’etiqueta #SantJordiBTV. Tots els participants, a banda de recórrer i (re)descobrir prop de 150 racons de la ciutat, podran participar en el sorteig de diversos premis, com ara un llibre electrònic, entrades per al teatre i altres llocs d’interès cultural, novetats editorials i punts de llibre.

La mecànica de Barri&Llibre serà molt senzilla: el dia 23, a l’hora assenyalada, entreu al web btv.cat/santjordi i descobriu la primera pista del vostre barri. Responeu-la correctament i tindreu accés a la segona. El punt de trobada estarà situat a la plaça de Catalunya, des d’on BTV cobrirà la diada amb una programació especial i des d’on s’informarà del seguiment del joc, que s’estarà desenvolupant arreu de la ciutat.