Els otakus podran gaudir de 10.000 metres quadrats més de còmics manga, tallers, cosplays i exposicions en la 21a edició del Saló del Manga. Una de les mostres que es podran veure al recinte firal de Montjuïc és “Manga en construcció”, que se centra en la presència de l’arquitectura en el manga i, concretament, la relació d’Antoni Gaudí amb el Japó. Un altre protagonista del certamen serà Super Mario Bros, que enguany compleix 30 anys.

Homenatge al 70è aniversari de l’atac nuclear a Hiroshima

En el marc del 70è aniversari dels bombardejos d’Hiroshima, el Saló del Manga comptarà amb la presència de Sadae Kasaoka, una supervivent de l’atac nuclear que explicarà als assistents el seu testimoni. Enguany, el Saló acull diverses activitats relacionades amb l’atac, com la conferència de Kasaoka o l’exposició titulada “Mangas nucleares”, que retrata algunes de les obres clau dels bombardejos.

Entrades exhaurides pel cap de setmana

Les entrades per accedir al Saló del Manga aquest cap de setmana estan esgotades. L’organització de l’esdeveniment demana a les persones sense entrades que no vagin al Saló, ja que les taquilles estaran tancades. La venda anticipada es va iniciar el passat 2 de juliol i les entrades es van exhaurir el 27 d’octubre.