sala montjuic 2024

Els Jardins del Castell de Montjuïc tornen a acollir, un any més per aquestes dates, la Sala Montjuïc amb diversitat de propostes, que combinen concerts i cinema a la fresca. El recinte obre les portes els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 20.15 h. La majoria de visitants hi entren amb una tovallola o pareo que l’estenen a la gespa i aprofiten per fer un pícnic mentre gaudeixen del concert, que comença a les 20.45 h. Més tard, a les 22 h arrenca la projecció de la pel·lícula. La proposta també ofereix la possibilitat de gaudir del cine llogant una gandula.

Èxits recents i clàssics

Les 16 sessions combinen èxits recents com ‘Oppenheimer’, ‘Barbie’ i ‘La zona de interés’ i clàssics del cine com ‘El resplandor’i ‘Charada’. Totes les propostes es projecten en versió original subtitulada. Accedir al recinte costa vuit euros i si es lloga la gandula, 11 euros.

Guillem Galera, codirector de la Sala Montjuïc, explica que la proposta és ideal per desplegar el pareo i viure una nit a la fresca durant les caloroses nits d’estiu a la ciutat.

La Sala Montjuïc funcionarà fins al 2 d’agost al fossat de Santa Eulàlia. De fet, en la darrera sessió que hi ha programada es projectarà una pel·lícula sorpresa, que s’acabarà anunciant en els pròxims dies. Aquesta proposta estiuenca es va estrenar el 2003 i des de llavors ha tingut un gran èxit.