Sala concerts Apolo

La Sala Apolo torna a obrir portes com a discoteca aquest dijous, 1 de juliol, després de més de 15 mesos tancada per la pandèmia. L’emblemàtica sala reprèn les Nits de l’Apolo, amb propostes musicals per a les nits de dijous a diumenge.

A finals de maig l’Apolo va reobrir com a sala de concerts amb l’actuació de Meritxell Neddermann, mentre esperava que tornés l’oci nocturn. La reobertura de l’Apolo coincideix amb l’anunci del tancament d’algunes discoteques, com les del Grupo Arena, fins que Salut garanteixi mesures “eficaces” per a l’oci nocturn.

Justament la Sala Apolo va acollir el desembre passat una prova pilot capdavantera amb un concert amb mil persones que abans s’havien sotmès a un test d’antígens. L’assaig va ser un èxit, i no va haver-hi cap contagi entre els assistents, tot i no mantenir les distàncies de seguretat.

Estrena de llotges adaptades a les restriccions

La Sala Apolo ha aprofitat aquests mesos de pandèmia per fer obres de millora al local. S’han creat sis llotges amb capacitat per a sis persones cadascuna, que estaran disponibles a les sessions de club.