Sagrada Família, portada de 'Time'

La revista nord-americana ‘Time’ treu aquesta setmana en portada el temple de la Sagrada Família. La rellevància que té aquest monument barceloní, tant a la ciutat com en l’àmbit internacional, ha despertat l’interès d’aquesta publicació, que ha fet un reportatge sobre la història de la Sagrada Família, quin n’és l’estat actual i quin en serà l’aspecte final, l’any 2026, quan està previst que finalitzin les obres. Aquest treball repassa “la cursa per completar un dels projectes de construcció més antics del món”.

El reportatge extens de la revista ‘Time’ no només ha quedat plasmat en paper: també s’ha creat un contingut transmèdia amb text, fotografies i vídeos en què l’usuari pot veure els detalls de l’arquitectura exterior de l’edifici i de l’interior i conèixer com es treballa perquè el temple sigui una realitat en set anys.

Aquesta no és la primera vegada que una revista prestigiosa coneguda internacionalment es fa ressò de monuments, espais o edificis emblemàtics de la ciutat. La mateixa ‘Time’ va reconèixer la Casa Vicens com un dels millors llocs del món per visitar el 2018.