Els castellers de la Sagrada Família han fet la seva millor actuació al Concurs de Castells de Tarragona. Els de la camisa verda han arrencat amb el 3d7xs, el 50è de tot el seu historial. A la segona ronda, els del Poblet han descarregat el 4d8, el millor castell que ha plantat a la TAP una colla de la ciutat. Els de la camisa verda han acabat actuació amb el 5d7.

Sense castells de vuit en cartera arribaven els castellers del Poble Sec a Tarragona, i tot i això, han millorat l’actuació de la setmana passada a la Mercè. Els bandarres han descarregat el 2d7 que els havia caigut feia una setmana, i lhan acompanyat del 7d7 i el 5d7.

De la seva banda la Jove de Barcelona ha repetit la seva millor actuació històrica, que va fer a la plaça d’Orfila el mes de juny. Els grana han ajuntat el 5d7a i el 7d7a, amb el 5d7, en la seva primera participació al concurs.

Una edició que han guanyat eld Xicots de Vilafranca, just per davant de la gran sensació del dia: els Xiquets de Hangzhou. Els xinesos han descarregat el 3d9f i el 2d8f, tot i que han acabat caient en el 4d9f. Una actuació que ha arrencat l’ovació de la Tarraco Arena Plaça i alguna tímida xiulada.

Castellers de la Sagrada Família:  3d7xs, 4d8, 5d7
Castellers de Poble Sec: 2d7,7d7, 5d7
Colla Jove de Barcelona: 7d7a, 5d7a, 5d7