Comparses, música i màscares es deixen veure sobretot aquest dissabte per tots els districtes de la ciutat. Els centres cívics, les comissions de festes, les associacions de veïns i tota mena d’entitats culturals han organitzat una trentena de rues de Carnaval.

Diumenge a la tarda, al barri de la Ribera, se celebrarà la desfilada més tradicional del rei Carnestoltes, acompanyat del seguici i, per descomptat, dels seus set ambaixadors a cadascuna de les set antigues viles del pla de Barcelona. Tots aquests personatges desfilaran amb carruatges de cavalls, precedits de banderers i bandes de músics. La sortida serà des del Mercat de Santa Caterina i recorrerà la Ribera i el Born. En aquesta festa, que enguany es trasllada del passeig del Born al de Picasso, hi haurà la Taronjada i el ball de màscares.

Talls de trànsit i afectacions al bus

L’extensió de les rues per diferents espais de la ciutat farà molt difícil arribar-hi en autobús. Hi ha molts carrers tallats i la majoria de línies d’autobús estan afectades. Se’n limitarà el recorregut per algunes zones, sobretot entre les 16 i les 20 h de dissabte. TMB recomana als ciutadans utilitzar el metro per desplaçar-se fins a les àrees on s’han programat desfilades i festes, que podeu consultar al mapa superior.