Comença el compte enrere per als dos concerts de Rosalía a Barcelona. El Motomami Tour aterra aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi amb totes les entrades exhaurides. L’última vegada que la cantant catalana va actuar a la nostra ciutat va ser durant durant la gira d’El mal querer el 2019. A betevé repassem el vincle de Rosalía amb Barcelona i recuperem un vídeo de l’artista cantant “a capella” al camerino als inicis de la seva carrera.

Els inicis musicals de Rosalía a Barcelona

Rosalía es va convertir en el referent cultural de la nova imatge de betevé l’any 2017. En un retrat visual d’aquesta casa, l’artista recorda la primera vegada que va cantar en públic i explica què significa per a ella l’escenari: “És l’únic lloc on t’ho pots permetre tot”. En les imatges, també es pot veure a Rosalía cantant “a capella” en un dels assajos, abans de convertir-se en un fenomen musical a tot el món.

Tots els concerts de Rosalía a Barcelona

L’última vegada que Rosalía va actuar a Barcelona va ser al desembre del 2019. L’artista també va fer doblet al Palau Sant Jordi. En aquella ocasió va presentar ‘El mal querer’, el segon àlbum d’estudi de la cantant catalana, que la va catapultar com a estrella internacional. El primer bany de masses de Rosalía a Barcelona va ser durant el Primavera Sound del 2019. Un any abans, va debutar al Sónar.

Rosalía, Premi Ciutat de Barcelona

A principis del 2019, l’Ajuntament de Barcelona va reconèixer la trajectòria musical de Rosalía amb el Premi Ciutat de Barcelona 2018 pel disc ‘El mal querer’. El jurat va atorgar-li aquest reconeixement per unanimitat i va destacar la capacitat innovadora, qualitat i transversalitat artística de Rosalía així com la vinculació amb espais formatius, d’exhibició, experimentació i de producció de Barcelona.

Els restaurants favorits de Rosalía a Barcelona

Rosalía ha revelat recentment i a través de les xarxes socials els seus restaurants favorits a Barcelona. A les preguntes dels seus seguidors, la cantant catalana va destacar La Panxa del Bisbe (al barri de Vila de Gràcia), Xemei (al Poble-sec), Bar del Pla (Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera), Shunka (al Gòtic). Si parlem de truita de patata, per Rosalía el millor restaurant per menjar-ne aquest plat típic és el bar El Pollo.