Sota la premissa que l’amor no té una estació de l’any preferida, ‘Barcelona, nit d’hivern’ tria la nit de Reis com l’escenari per a les seves trames. La seqüela de ‘Barcelona, nit d’estiu’ amplia les edats dels personatges, des d’una història protagonitzada per un jove de 20 anys fins a una de centrada en l’amor entre dues octogenàries passant, per un rei Melcior que saltarà de la carrossa per perseguir una noia.

Els qui ja van veure ‘Barcelona, nit d’estiu’, retrobaran els personatges que interpreten Àlex Monner, Miki Esparbé, Bárbara Santa-Cruz o Cristian Valencia. També se sumaran noves cares al repartiment: Alexandra Jiménez, Alberto San Juan, Berto Romero, José Corbacho, Montserrat Carulla i Clara Segura, entre d’altres.

Durant tot el mes de gener i fins a l’1 de febrer s’estan rodant les escenes de ‘Barcelona, nit d’hivern’. Un cop més, Barcelona també serà protagonista del film, amb escenaris com els carrers del Raval, l’aeroport o l’Hospital del Mar.

‘Barcelona, nit d’estiu’ es va estrenar el 2013 en format multiplataforma: a les sales de cinema, en DVD i a Internet. Està previst que la seva successora arribi el pròxim hivern.