Els plafons ceràmics de la finca número 127 del carrer de Ganduxer es van retirar perquè els ancoratges estaven rovellats i hi havia un greu risc de despreniment. Ho ha certificat l’Ajuntament del districte de Sarrià – Sant Gervasi aquest dimarts al seu compte de Twitter. A més, des del consistori afirmen que les peces estaven trencades i eren “irrecuperables”. Per a aquest motiu es van retirar de la façana, fet que va suscitar polèmica a les xarxes socials fins al punt que es va decidir suspendre les obres de rehabilitació de l’edifici.

Gerardo Millet, veí del bloc afectat, ha assegurat a betevé que “les peces es movien, i anava a més”. La comunitat va decidir que “això era un perill molt gran”, es va fer venir els tècnics i van dir que calia treure-ho tot.

JxC demana que es cataloguin i s’exposin els plafons

Jordi Martí, portaveu del Grup Municipal de JxC ha instat aquest dimarts el govern municipal a través del seu compte de Twitter a retirar els plafons que encara no han estat destruïts. A banda, Martí n’ha demanat la seva catalogació i posterior exposició en un algun espai de titularitat municipal.