Foto: Marta Amat - Rezero

‘Rezero’ és el pòdcast de betevé i fundació Rezero, que qüestiona els models de producció i consum actuals per tal de construir una societat residu zero. Conduït per Anna Peña, ‘Rezero’ és un espai crític en què es parla d’economia global i local, salut, feminisme, cooperació, comunicació ambiental i sostenibilitat.

A continuació, pots trobar tots els pòdcasts de ‘Rezero’, disponibles al web, a l’app i a les principals plataformes de pòdcast:

#01 | ‘El consum no fa la felicitat’

“Els residus no existeixen, sinó que són productes que no s’haurien d’haver fabricat mai”. Conversa amb la Rosa Garcia, directora de la fundació Rezero i doctora en sostenibilitat.

#02 | ‘Economia global residu zero’

“Encara no estem a l’economia del reciclatge i ja ens plantegem l’economia circular i la societat residu zero”. Conversa amb el Joan Salabert, economista ecològic.

#03 | ‘La biblioteca de les coses’

“Col·lectivitzar objectes com una panificadora, que no fem servir cada dia, redueix l’impacte ambiental i té beneficis socials”. Conversa amb l’Eli Miralles, sòcia treballadora de Nusos Cooperativa, i Manel Riu, periodista de ‘Crític’.

#04 | ‘Com ha canviat la percepció de l’arribada de la primera regla?’

“Una dona ha de conèixer el seu cos per començar a valorar-se a si mateixa. La copa menstrual és una eina molt poderosa d’autoconeixement del cos”. Conversa amb l’Elena Carreras, cap del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

#05 | ‘Una menstruació ecològica i saludable’

“Encara cal trencar molts tabús sobre la menstruació”. Conversa amb la Marta Beltran, directora del projecte Nou Període de la fundació Rezero.

#06 I ‘Informar sobre Medi Ambient, més enllà del sensacionalisme i la intoxicació’

Com afronten la divulgació mediambiental els mitjans de comunicació convencionals? Rezero conversa amb Elena Freixa, cap de la secció de Societat del diari ‘Ara’.

Descarrega’t l’aplicació de betevé

Ja disponible per a Android i iOS.