A partir de dilluns, 8 de juny, reobrim els platós i tornem a fer els continguts des del Poblenou, en un retorn progressiu a la normalitat de l’activitat. A continuació us detallem dies i hores en què els programes tornaran als platós:

‘La porteria’ torna a plató dilluns, 8 de juny i, com sempre, s’emetrà de dilluns a divendres a les 14.30 h. Recordeu que també podeu seguir l’equip de Pitu Abril al web i al perfil de Twitter del programa.

‘btv notícies vespre’ canvia d’horari i, a partir de dilluns 8 podreu estar al dia de l’actualitat a partir de les 20 h, i en qualsevol lloc i moment al web i als perfils socials de ‘btv notícies’ a Twitter, Facebook i Instagram.

‘bàsics’, el programa d’anàlisi de l’actualitat de Barcelona dirigit i presentat per Eva Arderius, torna al plató del programa dilluns, 8 de juny, i s’emetrà, com és habitual, de dilluns a dijous a les 20.45 h.

‘La cartellera’ ens portarà l’actualitat del cinema a la televisió cada divendres a les 21.05 h a partir del 12 de juny, i en tot moment al web i als perfils socials del programa a Twitter i Facebook.

A partir de dilluns, 8 de juny, i fins al 2 d’agost, cada dilluns a les 10 h posarem a la vostra disposició una pel·lícula infantil en línia durant una setmana. Aquí teniu el detall de les pel·lícules que estaran disponibles al nostre web:

  • Del 8 al 14 de juny: ‘El Grúfal’ (55’) – A partir de 3 anys
  • Del 15 al 21 de juny: ‘La revolta dels contes’ (58′) – A partir de 7 anys
  • Del 22 al 28 de juny: ‘La sopa de pedres i altres contes capgirats’ (40′) – A partir de 3 anys
  • Del 29 de juny al 5 de juliol: ‘El nen i el món’ (80′) – A partir de 7 anys (sense diàlegs)
  • Del 6 al 12 de juliol: ‘Solan & Eri, missió a la lluna’ (80′) – A partir de 5 anys
  • Del 13 al 19 de juliol: ‘Petits herois’ (60′) – A partir de 4 anys
  • Del 20 al 26 de juliol: ‘Zog, dracs i heroïnes’ (60′) – A partir de 3 anys
  • Del 27 de juliol al 2 d’agost: ‘La rata pirata’ (55′) – A partir de 3 anys

El dilluns 15 de juny a les 19.30 h estrenem ‘Reset’, un nou format sobre la reactivació econòmica de Barcelona després de la crisi de la covid-19. Dirigit i presentat per Núria Ferré, ‘Reset’, que s’emetrà de dilluns a divendres, posarà el focus sobre com -un cop superada l’etapa més dura del confinament-, moltes empreses i negocis de Barcelona recuperen l’activitat amb moltes incerteses sobre el seu futur més immediat. L’equip del programa seguirà de molt a prop el procés de recuperació d’un grup de treballadors i empresaris de la ciutat, aclarirà dubtes amb experts i descobrirà iniciatives que han sorgit arran de la crisi. Tot això, amb el context que aportaran les dades econòmiques de la ciutat, que s’analitzaran de manera contínua.

El magazín cultural ‘Àrtic’ torna al plató i al ‘prime time’ de betevé el dilluns 15 de juny a les 21.30 h, però recordeu que podeu estar al dia de l’actualitat cultural de la ciutat en qualsevol moment si entreu al web i seguiu els perfils socials del programa a Twitter, Facebook i Instagram.

‘La família barris’ tornarà als barris a partir del dijous 18 de juny per explicar l’evolució del desconfinament de la ciutat. Cada dijous a les 22 h a la televisió, i en tot moment al web i als perfils socials de ‘La família barris’ a Twitter i Facebook.