Els nervis i les emocions estaven a flor de pell aquesta tarda al Palau de la Música. 400 cantaires d’arreu de Catalunya han cantat el Rèquiem de Verdi dirigits per Simon Halsey. Ho han fet en un format molt especial: els cors de l’Orfeó Català han convidat altres cantaires amateurs d’arreu de Catalunya a participar en aquesta producció de grans dimensions. Amb l’al·licient de fer-ho al Palau de la Música i amb la col·laboració de l’orquestra simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Rèquiem de verdi

D’aquesta manera el director artístic dels cors de l’Orfeó Català, Simon Halsey, repeteix l’exitosa proposta iniciada el 2017 en la qual convida diversos cantaries a assajar i cantar amb els cors de la casa en una activitat participativa i oberta. Amb aquesta iniciativa l’Orfeó Català i el Palau de la Música es volen obrir a la ciutadania i als aficionats del món de la música. Des de la institució es mostren molt contents amb el projecte i afirmen que ja estan muntant el pròxim concert participatiu.

Per tal que el concert d’aquest diumenge fos un èxit, els cantaires han participat en dos assajos intensos aquest cap de setmana al Palau de la Música. La novetat ha estat que aquest any els assajos han estat dirigits pel mateix Simon Halsey, ampliant així l’experiència.