El web de betevé ha fregat l’1,3 milions d’usuaris aquest mes de febrer, la xifra més alta des que s’audita el web. El creixement interanual entre el febrer del 2020 i el del 2021 ha estat del 116,73 %, i encadena sis mesos superant els tres milions de pàgines vistes. De fet, aquest febrer beteve.cat ha superat els 4,6 milions de pàgines vistes.

El contingut més vist del mes ha estat la pàgina de directe del web, que ha arribat al seu màxim durant les cobertures especials dels dies 20 i 21 de febrer amb motiu de les manifestacions de protesta per l’empresonament de Pablo Hásel, i també la informació d’última hora sobre la covid-19 i les afectacions a Barcelona han estat temes destacats.

A la televisió les xifres també han estat molt rellevants. Amb 10,5 milions de minuts de consum el mes de febrer, betevé aconsegueix la segona millor marca després de la de l’octubre del 2019, coincidint amb les cobertures de la sentència del procés. 

L’increment de l’audiència també ha tingut la seva correspondència a Twitter. S’ha superat el rècord d’impressions en un sol mes: 26,4 milions d’impressions, sumant tots els comptes de betevé. Destaca el compte de btv notícies, amb gairebé 18 milions d’impressions.