Aquest dissabte al Raval la festa es trasllada al carrer. Al passatge Nou de Sadurní i a la plaça Vázquez Montalbán els veïns han preparat una catifa de flors però les activitats principals tenen lloc a la plaça Salvador Seguí on, durant tot el dia, es fan tallers, exposicions, tornejos d’escacs, un dinar col·lectiu, i a la tarda i al vespre hi ha actuacions musicals. Un altre punt calent de les festes del Raval és la plaça Folch i Torres, on hi ha un concurs de mascotes, demostracions d’artesania, exhibicions de ball i música fins a les dues de la matinada.

Diumenge a partir de les 12 h té lloc la cercavila que parteix del Museu Marítim fins arribar a la plaça del Pedró i hi participen la Marxing Band, els Gegants del Raval, els Bouet i la Vaqueta, Capgrossos, etc. A les 18 h a la plaça Caramelles se celebra el conegut berenar per a la gent gran organitzat per l’Associació de Veïns del Raval, amenitzat amb havaneres. La cultura marroquina també té protagonisme durant el diumenge de festa major, exposicions de roba marroquina, tallers de henna i música tradicional per celebrar la fi del Ramadà són algunes de les activitats.

Paral·lelament el Poble-sec també està de festa major començant amb un mercat d’intercanvi a la plaça Sortidor on, al migdia, fan una paella popular. A la tarda hi ha una concentració gegantera a la plaça Santa Madrona i de nit el barri s’omple de música, a la plaça Navas hi ha ball de festa major i a carrers com Blesa i la Puríssima Concepció hi ha discjòqueis.

La tarda de diumenge s’omple de foc amb els esperats correfocs a la plaça de Navas a partir de les 18.30 h. També destaquen les activitats de la plaça del Sortidor on hi ha curses infantils, fideuà popular i concerts de rap. La festa major s’allarga durant tota la setmana amb concursos de rebosteria, portes obertes d’associacions i concerts infantils, entre d’altres.