Més de trenta col·lectius i associacions del Raval han sortit als carrers del barri aquest dissabte a la tarda a celebrar la Ravalsotada, una rua plena de colors i alegria. Diverses entitats han volgut donar visibilitat al barri en una mostra de carnestoltes protagonitzada per la gran diversitat cultural i amb una forta participació veïnal. Un any més, escoles i casals amb gent de totes les edats han omplert els carrers de disbauxa al ritme de la batucada. Els veïns destaquen que és important dur “gresca en un barri que a vegades té mala fama i demostrar que el civisme hi és present”.

El tret de sortida ha estat a les 13.00 h a la plaça de Josep M. Folch i Torres amb una paella popular organitzada pel veïnat. Cap a les 16.30 h, les colles i comparses han començat a arreplegar-se a la cantonada del carrer de Maria Aurèlia Capmany amb la Rambla del Raval i, poc més tard, ha arrencat la cercavila.

La rua ha anat avançant el seu recorregut pel carrer del Carme, la Rambla, els carrers de la Unió, del Marquès de Barberà, de Sant Oleguer, de Sant Pau, de la Reina Amàlia i, finalment, ha acabat a la plaça de Folch i Torres. Al voltant de les 19 h, s’ha fet un berenar popular i, per acabar, ha tingut lloc una batucada final que ha marcat el fi de festa.