Minuts abans del concert encara hi havia qui intentava aconseguir entrades. Tot i que les localitats es van exhaurir fa gairebé dos mesos, els fans de Raimon no es volien perdre aquest espectacle. SUSANNA AGUILAR "M'agrada tot. M'agrada com canta, m'agrada com és ell, m'agrada tot. Un moment. Ja tenim entrades! El rètol ha anat molt bé." D'altres, però, no van tenir tanta sort i es van quedar sense poder entrar. Però, tot i això no van perdre el sentit de l'humor. El Gran Teatre del Liceu va ser el lloc escollit per celebrar el 50 aniversari de Raimon. Un emplaçament de luxe per a un dia important... Amb la mirada posada al passat, el cantautor va començar l'actuació igual que ho va fer en el seu primer concert a la ciutat: cantant 'Al vent'. Però a banda de repassar els seus clàssics, també va cantar altres cançons... L'èxit de Raimon, però, va molt més enllà de la seva qualitat musical... "El seu compromís, la seva veu, la seva fidelitat a la llengua catalana i als Països Catalans." Els qui es van perdre el concert tindran una nova oportunitat per veure'l gràcies al DVD que s'editarà.

Raimon ha aconseguit omplir el Gran Teatre del Liceu en el seu concert homenatge. De fet, les entrades es van exhaurir fa un mes i mig. Entre el públic hi havia moltes ganes d’escoltar les seves cançons de sempre i també els seus èxits més actuals. La majoria dels assistents destaquen la gran contribució que ha fet Raimon a la llengua i a la cultura catalana.

Aquest concert forma part d’un conjunt d’activitats que s’han impulsat des del Departament de Cultura per celebrar el 50è aniversari de la carrera musical de Raimon. A banda del recital, el cantautor ha fet una gira de concerts per cinc universitats europees en les quals també ha participat en xerrades i col·loquis per explicar el context social, polític i cultural de les seves cançons. També s’ha organitzat una exposició a l’Arts Santa Mònica i un cicle d’homenatge a la Filmoteca de Catalunya.