Dilluns 4 de març

– El matí de Barcelona: taula amb testimonis de supervivents de violència masclista, entre elles la diputada d’ERC Jenn Díaz i l’educadora social Alba Fernández Pous.
– Terrícoles: el periodista Àlex Gutiérrez entrevista Neus Nogué, filòloga i professora de la Universitat de Barcelona.
– Àrtic: en Josep París ens parla de dones il·lustradores i feministes, i hem entrevistat la cantant Soledad Giménez.

Dimarts 5 de març

El matí de Barcelona: taula de debat amb dones que treballen en professions en què la presència femenina és escassa. A les 9 h al 91.0 de la FM i al web.
La porteria: en la secció del futbol femení emetrem un reportatge sobre la situació de l’esport femení a Catalunya i a Espanya. A les 14.25 h a la televisió i al web.
Terrícoles: Miquel Missé entrevistarà Maria de la Fuente, filòsofa, politòloga i directora Observatori IQuotidiana. A les 18.20 h a la televisió i al web.
Àrtic: taula per parlar de dones al món de la música. A les 21.30 h a la televisió i al web.

Dimecres 6 de març

– El matí de Barcelona: conversarem amb dones líders d’opinió a les xarxes pel seu activisme feminista. A les 9 h al 91.0 de la FM i al web.
– Terrícoles: Marta Botet entrevistarà Maria Lorente Becerra, guionista, poeta i autora del llibre ‘Es magia lo que ves’. A les 18.20 h a la televisió i al web.
– Àrtic: Manel Carrasco parlarà de dones directores de cinema. A les 21.30 h a la televisió i al web.
– Punt de mira: emissió del documental Amazona. A les 22.50 h a la televisió.

Dijous 7 de març

– El matí de Barcelona: analitzarem les mobilitzacions del 8-M el dia previ a la vaga. A les 9 h al 91.0 de la FM i al web.
– Terrícoles: Míriam Hatibi entrevista Xènia Elias, educadora social i impulsora de Zero Waste BCN. A les 18.20 h a la televisió i al web.
– Àrtic: en Pep Prieto ens parlarà de dones de sèries, i entrevistarem a l’escriptora M. Àngels Cabré. A les 21.30 h a televisió i web.

Divendres 8 de març

Amb motiu de la vaga feminista, betevé preveu serveis mínims d’informatius del 50% a la televisió (14, 18.30 i 19.30 h), la ràdio, el web i els perfils socials de @btvnoticies a Twitter, Facebook i Instagram:

– A la televisió, la programació serà de temàtica feminista, i s’emetran dues pel·lícules, ‘A los que aman’ (15.30 h) i ‘Les amigues de l’Àgata’ (22 h).
– A la ràdio s’emetran blocs de música cantada per dones.

El seguiment de l’actualitat de la vaga del 8 de març es podrà seguir en tot moment al web de betevé, en què també trobareu altres continguts de temàtica feminista:

On són les dones, del Lògic
Masculinitats en crisi, del Lògic
Desmuntant el sistema sexe, de l’Oh my goig!
Dones i ciència, del Deuwatts
Vania Arana (Las Kellys), de l’Alcelobert

I del format Va passar aquí, els reportatges sobre:

Maria Pepa Colomer, la primera pilot catalana
Manola Rodríguez, lluitadora contra el franquisme
Maria Luz Morales, la pionera del periodisme femení
Sor Eulàlia de Anzizu, la monja intel·lectual
La miliciana del fusell
Entre la música i el feminisme
La primera feminista