Seguirem el minut a minut del desenvolupament de la jornada electoral del 14-F amb informació puntual a la televisió (14 i 19.55 h), al web i als perfils socials de ‘btv notícies’ a Twitter, Facebook i Instagram. Amb dades de participació, el seguiment de l’escrutini i les reaccions de les diferents candidatures, amb connexions en directe a les seus.

A partir de les 19.55 hEva Arderius conduirà un informatiu especial amb l’anàlisi i la valoració de la jornada i dels resultats electorals amb la participació de Marc Garcia, qui aportarà el seguiment de dades, i Laura Oliver, qui interpretarà les reaccions a les xarxes socials.

A l’inici del ‘btv directe. Especial 14-F‘ comptarem amb Àngels Pont, directora de Gesop, empresa encarregada del sondeig de betevé i El Periódico. També hi haurà tres taules en què s’analitzarà el desenvolupament de la jornada. Amb la col·laboració de:

  • Aida Martori i Olga Ruiz (20.15 h aprox)
  • Antonio Baños i Imma Lucas (21.30 h aprox)
  • Albert Ortas i Esther Vivas (22.30 h aprox)

El programa es podrà seguir en directe a la televisió, al web i al canal de YouTube de betevé a partir de les 19.55 h i fins a la mitjanit, aproximadament.