El primer dia en què s’ha pogut fer la inscripció prèvia per a la Fàbrica dels Reis d’Orient el web per fer-ho no està disponible o bé diu que les entrades estan exhaurides. Des del districte de Sant Andreu han reconegut que la pàgina web ha tingut problemes amb el servidor i han explicat que treballaven per resoldre la incidència. Poc després han anunciat en una piulada que el servei ja estava disponible però, aleshores, les entrades s’han exhaurit. Les primeres persones que han intentat reservar plaça han omplert de queixes les xarxes socials.

La Fàbrica dels Reis obrirà portes de nou aquestes festes de Nadal 2021 al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu. Les visites es podran fer des del 28 de desembre fins al 4 de gener, però cal inscripció prèvia.

Queixes dels usuaris

Els problemes per accedir al web no han passat inadvertits als primers barcelonins que han intentat fer la inscripció prèvia, i a les xarxes socials han circulat missatges de queixa. Alguns fins i tot han ironitzat i mostraven “sorpresa” per la saturació del sistema.