escenari Time out el segon dia del festival Cruïlla

Ja es comencen a conèixer alguns dels artistes que actuaran al festival Cruïlla 2022, que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juliol al Parc del Fòrum. Aquest dijous al migdia l’organització de l’esdeveniment ha revelat en una piulada a Twitter alguns dels noms dels primers noms confirmats. Destaquen, per exemple, Residente, Zahara, Elefentes, Travis Birds, Hot Chips, Rozalén o Balkan Paradise Orchestra, que ja han actuat en el marc del Cruïlla de Tardor.

Les entrades ja es poden començar a adquirir al web del festival.

Un festival tocat per la pandèmia

La pandèmia del coronavirus ha suposat un sotrac per al Cruïlla, que l’any 2020 va haver d’anul·lar l’esdeveniment per la situació sanitària. Aquest 2021 el certamen es va celebrar amb mesures restrictives: cribratges massius i l’obligatorietat de dur mascareta dins del recinte (una mesura que sovint no es va complir). Els organitzadors asseguren que el festival, aquest any, va ser tot un èxit. Tot i això, dies més tard i davant l‘augment de contagis a Catalunya, el govern va reconèixer que potser no s’hauria d’haver permès celebrar festivals d’estiu.

Sigui com sigui, la situació segur que serà diferent de cara a aquest estiu i els organitzadors ja escalfen motors per a la cita amb l’anunci dels primers noms de cartell.