El cartell inclou propostes que arribaran per primera vegada a Barcelona i permetrà descobrir en directe un gran nombre d’artistes procedents tant de l’escena internacional com del planter nacional. Les bandes i artistes presentaran la seva música en directe davant del públic barceloní al llarg de tot un cap de setmana.

El tropicalisme de Cristobal and the Sea, l’experimentació de Deradoorian, el gir psicodèlic de J Fernandez, el so jangle d’Ultimate Painting o la foscor dels escocesos Naked són algunes de les propostes que es podran veure a la ciutat.

El folk vist des de top tipus d’òptiques també té un pes específic en aquesta edició, amb la visita de Richard Dawson, Jessica Pratt i Fraser A. Gorman, entre d’altres. L’electrònica més pop està representada pel projecte alemany Roosvelt i els artistes britànics Shura i Formation. En el costat més rock destaquen Algiers, un grup que ha sorprès amb un debut en el qual barregen soul, gospel, rock, punk i electrònica.

L’entrada per a un dia costarà 15 euros i l’abonament per al cap de setmana ,25. Tota la informació ja es pot consultar en el web del festival.