Després d’una temporada molt marcada per la pandèmia del coronavirus, el Palau de la Música Catalana ha presentat aquest divendres, 21 de maig, les propostes previstes per al 2021-2022. L’acte s’ha celebrat, per primera vegada, a la Sala de Concerts. La presidenta de la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana, Mariona Carulla, juntament amb el director general del Palau, Joan Oller, i Mercedes Conde, la directora artística adjunta han explicat els espectacles previstos la temporada vinent.

S’han programat un total de més de 130 concerts i, entre els noms destacats, hi ha Sir John Eliot Gardiner, Daniel Harding, Riccardo Chailly, Maria João Pires, Jonas Kaufmann, Philippe Jaroussky, Joyce DiDonato, Grigory Sokolov, Isabel Faust i Alondra de la Parra.

Temporada de concerts per “celebrar la vida”

L’eix temàtic de la temporada és “la celebració de la música i la vida”. El cicle Palau 100 serà l’espai del gran sinfonisme amb un total de 14 concerts i el protagonisme de grans orquestres i directors. El director general del Palau, Joan Oller, a més, ha anunciat la creació del nou cicle Palau Òpera, que acollirà i presentarà propostes operístiques barroques en format concert o semiescenificat, amb el protagonisme aquesta temporada de Henry Purcell, de qui es programarà ‘King Arthur’ i ‘The fairy queen’.

La Integral de Simfonies de Johannes Brahms amb l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Suècia, dirigida per Daniel Harding, en dos dies consecutius, serà un dels plats forts de la temporada.

La reserva i venda d’abonaments comença aquest mateix divendres, presencialment o per internet. Segons ha explicat els responsables del Palau de la Música Catalana, l’assignació definitiva de localitats es realitzarà al llarg de les setmanes vinents tenint en compte la situació d’aforament derivada de la pandèmia.