SERGI VICENTE, director de BTV "És una contradicció invertir en universitats per després no donar recorregut a la feina dels alumnes perquè siguin professionals. Això és el que avui fem aquí".

Aquest diumenge al vespre s’ha pogut veure a la sala 2 de l’Apolo el primer capítol de la segona temporada d”Otro cuento más’. Diumenge que ve se n’estrena la temporada televisiva a BTV a partir de les 22 h, de la qual s’han previst un total de 7 capítols.

Aquesta és la primera sèrie que s’emetrà després d’haver participat, la temporada passada, al programa ‘Tube d’assaig‘. Un espai de BTV que té per objectiu posar en valor la feina dels talents audiovisuals emergents. En aquest sentit, el director de BTV, Sergi Vicente, ha destacat que projectes com “Tube d’assaig donen recorregut a la feina que fan els estudiants a les universitats”.

La directora d”Otro cuento más’, Nadia Elgabu, destaca precisament que “és una gran oportunitat perquè si no téns un nom, és complicat que les televisions es fixin en tu i et donin una oportunitat”. Després d”Otro cuento más’, serà el torn d”Air’, una altra sèrie web que va aconseguir finançament a través de ‘Tube d’assaig’.